wo 04 dec. | Bibliotheek de Boekenberg

De Tekenmeisjes in huis! Surprise stress? De Tekenmeisjes to the rescue!

De Sint is in het land en dat betekent dat er flink geknutseld wordt om een klasgenootje te verrassen. Heb jij geen idee wat je moet maken? Kom dan woensdag 4 december naar De Tekenmeisjes in huis en maak een makkelijke last minute surprise.
Registratie is afgesloten
De Tekenmeisjes in huis! Surprise stress? De Tekenmeisjes to the rescue!

Tijd en locatie

04 dec. 2019 14:30 – 15:30
Bibliotheek de Boekenberg, Markt 40, 3201 CZ Spijkenisse, Nederland

Over het evenement

De Sint is in het land! Surprise stress? De Tekenmeisjes to the rescue! Kom woensdag 4 december naar De Tekenmeisjes in huis en maak een last minute surprise. Ook als je al begonnen was kun je je surprise meenemen voor de finishing touch.

Surprise stress? De Tekenmeisjes to the rescue!  De Sint is in het land en dat betekent dat er flink geknutseld wordt om een klasgenootje te verrassen. Heb jij geen idee wat je moet maken? Kom dan woensdag 4 december naar De Tekenmeisjes in huis en maak een makkelijke last minute surprise. Tekenmeisje Kirsten laat je zien hoe je vanuit een simpele basis een coole surprise maakt. Ook als je al begonnen was met je surprise en je nog wat hulp kunt gebruiken bij de finishing touch, kun je jouw creatie (en benodigdheden daarvoor) woensdag 4 december mee nemen om hem af te maken.   

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement