top of page

wo 23 okt

|

De Tekenmeisjes

Waanzinnige Woensdag!

Reis mee met De Tekenmeisjes en kom kunstzinnig koken in het kinderkookcafé of doe mee aan een creatieve workshop. Ook kun je deze middag weer naar de film en terug van weggeweest: maak waanzinnig goed slijm! Ook voor jongens!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Waanzinnige Woensdag!
Waanzinnige Woensdag!

Tijd en locatie

23 okt 2019, 11:00

De Tekenmeisjes, Schrijnwerker 71, Spijkenisse, Nederland

Over het evenement

Waanzinnige Woensdag

Beleef een Waanzinnige Woensdag met De Tekenmeisjes! Elke eerste woensdag van de maand zijn De Tekenmeisjes op het terras van Bibliotheek de Boekenberg te vinden met kleurpotloden en papier, maar in de hefstvakantie nemen De Tekenmeisjes de hele Boekenberg over!

Het thema van de Waanzinnige Woensdag is reizen. Net als de Kinderboekenweek! Reis mee met De Tekenmeisjes en kom kunstzinnig koken in het kinderkookcafé of doe mee aan een creatieve workshop. Ook kun je deze middag weer naar de film en terug van weggeweest: maak waanzinnig goed slijm! Ook voor jongens!

Kunstzinnig koken tijdens de Waanzinnige Woensdag! Tijdens de Waanzinnige Woensdag met De Tekenmeisjes is er een extra Kinderkookcafé in Zinnig! Begin je dag met het maken van een waanzinnig lekker en creatief recept. Koekjes, taartjes, cocktails, traktaties en vele andere lekkernijen worden onder leiding van onze creatieve kok in het Kinderkookcafé in een handomdraai gemaakt. En natuurlijk mogen de kinderen al dit lekkers meenemen naar huis en opeten! 

Bibliotheek de Boekenberg - Café Zinnig, 1e verdieping | 11.00 - 12.00 uur | € 2,-

Op reis met De Tekenmeisjes Ik ga op reis en ik neem mee… een tas! Die heb je namelijk nodig om al je tekenspullen mee tenemen. Tijdens deze workshop versier en vul je een tasje, zodat jij je tijdens een reis nooit hoeft te vervelen! 

Bibliotheek de Boekenberg - De Ruimte, 1e verdieping | 12.00 - 13.00 uur | Leden € 1,50, anders € 3,50  

Supervliegtuigen Wist je dat het wereldrecord werpen van een papieren vliegtuigje op 64,14 meter staat? Degene die dit vliegtuigje vouwde heeft de bijnaam The Paper Airplane Guy. Hoe cool is dat! Als je een beetje weet hoe het werkt en de juiste trucs toepast, worden je papieren vliegtuigjes steengoed. Krijg de beste tips & trucs en vouw het ultieme papieren vliegtuigje tijdens deze workshop. En wie weet, vliegt jouw vliegtuigje straks meters ver door de Boekenberg heen! 

Bibliotheek de Boekenberg - Terras, 4e verdieping  | 13.30 - 14.30 uur | Leden € 1,50, anders € 3,50

Waanzinnig goed slijm Na maandenlang uitproberen, het recept bijstellen en experimenteren met verschillende ingrediënten hebben De Tekenmeisjes hét recept voor perfect slijm gevonden! Nu krijg jij de kans om achter dit recept te komen en zelf perfect slijm te maken! Strook je mouwen maar goed op, want het gaat glibberig én plakkerig worden. SLIJM IS FIJN! Bibliotheek de Boekenberg - Terras, 4e verdieping | 14.45 - 15.30 uur | Leden € 1,50, anders € 3,50

Kinderfilm: Corgi Corgi Rex is de meest geliefde hond van het Britse koningshuis en ondanks dat hij zich niet altijd aan de regels houdt is hij lievelingetje van de Koningin. Wanneer Rex het paleis uit wordt gejaagd en niet terugkomt is de paniek groot. Zal Rex zijn weg terug naar het paleis nog vinden? 

Bibliotheek de Boekenberg - Auditorium, 3e verdieping |15.30 - 17.00 uur | € 3,-

Deel dit evenement

bottom of page