top of page

wo 01 mei

|

De Boekenberg

Waanzinnige Woensdag met De Tekenmeisjes and the city!

Kom woensdag 1 mei naar de Waanzinnige Woensdag met De Tekenmeisjes and the city! Het kinderkookcafé, een standbeeld maken, je eigen 3D kaart maken, een maf verkeersbord bedenken of naar de film Hotel Transylvanie 3!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Waanzinnige Woensdag met De Tekenmeisjes and the city!
Waanzinnige Woensdag met De Tekenmeisjes and the city!

Tijd en locatie

01 mei 2019, 11:00 – 16:00

De Boekenberg, Markt 40, 3201 CZ Spijkenisse, Nederland

Over het evenement

Woensdag 1 mei staat de Waanzinnige Woensdag in het teken van Spijkenisse. Jouw kunstwerken worden tentoongesteld tijdens de expositie van De Tekenmeisjes and the city. Voor jongens en meisjes!

Kinderkookcafé (6+)

Begin je dag met het maken van een waanzinnig lekker en creatief recept. Koekjes, taartjes, cocktails, traktaties en vele andere lekkernijen worden onder leiding van onze creatieve kok in het Kinderkookcafé in een handomdraai gemaakt. En natuurlijk mogen de kinderen al dit lekkers meenemen naar huis en opeten!

11.00 – 12.00 uur | Café Zinnig | € 2,- p.p.

Maak je eigen 3D kaart (6+)

Er is een dier ontsnapt en loopt nu rond in Spijkenisse! Is het een gigantische gorilla die de stad verwoest, een exotische reuze kaketoe die alles onder… je weet wel, of een schattig klein poesje die ’s avonds de hele buurt wakker houdt met zijn gemiauw? Dat mag jij bepalen! Leer bij De Tekenmeisjes de techniek en maak een 3D kaart van Spijkenisse met daarin jouw ontsnapte dier!

12.00 – 13.00 uur | De Ruimte | Leden € 2,50 p.p., anders € 5,- p.p.

Film Hotel Transylvanië 3

Mavis verrast Dracula met een reis voor de familie op een luxueuze cruiseschip. Zo kunnen ze er tijdens de zomer even tussenuit knijpen. Alles verloopt goed totdat Dracula verliefd wordt op de kapitein van het schip. De film is Nederlands gesproken en de adviesleeftijd is 6 jaar en ouder.

14.00-15.30 uur | Auditorium | € 3,- p.p.

Maak een standbeeld (6+)

Wie verdient er een standbeeld in Spijkenisse? Is het je buurmeisje die altijd voor je klaar staat? Je vriend omdat hij topscoorder is in jouw voetbalelftal? De buurman die de hond uitlaat als jullie net wat langer weg van huis zijn? Of misschien wel gewoon jijzelf?

Met elkaar maken we een standbeeld en deze worden tentoongesteld tijdens de expositie van De Tekenmeisjes in the city.

13.30 – 14.45 uur | Terras | Leden € 2,50 p.p., anders € 5,- p.p.

Bedenk een verkeersbord (6+)

Spijkenisse heeft een Silly Walk zebrapad met een passend verkeersbord. Het bewijs dat verkeersborden ook heel leuk kunnen zijn! Dat soort borden zouden De Tekenmeisjes meer willen zien. Hoe leuk zou het zijn wanneer mensen een Fortnite dansje bij rood licht moeten doen, of een Messi move bij groen licht!

Bedenk en maak de mafste verkeersborden. Jouw verkeersbord wordt toegevoegd aan de Spijkenisse expositie in de Boekenberg, maar uiteindelijk mag je hem natuurlijk mee naar huis nemen.

15.00 - 16.00 uur | Terras | Leden € 2,50 p.p., anders € 5,- p.p.

Deel dit evenement

bottom of page