• Kirsten

#06 PinguinEen pinguïn is het lievelingsdier van Lily's oma. Elke keer als zij in de dierentuin zijn moeten ze daar even langs. Maar is het jou wel eens opgevallen dat de oren van pinguïns eigenlijk helemaal niet zo opvallen? Wil jij ook een pinguïn leren tekenen? Volg het stappenplan en bekijk dan snel de video!

Wat heb je nodig?

- Puntenslijper

- Grijs potlood

- Fineliner

- Kleurpotloden

- Tekenpapiertje

Vergeet niet: van proberen kun je leren. Veel tekenplezier.

Doei! De Tekenmeisjes.

P.S. Laat je ons het resultaat zien? Dat kan via Facebook (de tekenmeisjes) of tag ons op instagram (@de_tekenmeisjes). Abonneer je gratis op ons YouTube kanaal zodat je nooit een leuke tekenles hoeft te missen!#tekenen #elearning #kids #stappenplan #youtube #Tekenen #kinderen #leren #diy #teken #pinguin #hoetekenje #hoetekenjeeenpinguin #tekening

4,299 keer bekeken1 reactie
  • Tiktok
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2017 KIRSTEN VERHEIJ ALL RIGHTS RESERVED