• Kirsten

#07 OlifantHet liedje gaat 'Olifantje in het bos...' maar wij hebben nog nooit een olifant in het bos gezien. Wél een coole olifant in het zonnetje met een zonnebril op. En die kun jij nu leren tekenen!

Wat heb je nodig?

- Puntenslijper

- Grijs potlood

- Fineliner

- Kleurpotloden

- Tekenpapiertje

Teken jij met ons mee? Vergeet niet: van proberen kun je leren. Veel tekenplezier.

Doei! De Tekenmeisjes.

P.S. Laat je ons het resultaat zien? Dat kan via Facebook (de tekenmeisjes) of tag ons op instagram (@de_tekenmeisjes). Abonneer je gratis op ons YouTube kanaal zodat je nooit een leuke tekenles hoeft te missen!#olifant #teken #tekening #leren #youtube #stappenplan #hoetekenjeeenolifant #zonnebril #gezellig #kids #kinderen #tekenen #hoetekenje #diy #Tekenen #elearning

628 keer bekeken
  • Tiktok
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2017 KIRSTEN VERHEIJ ALL RIGHTS RESERVED