• Kirsten

#08 PapegaaiPapegaaitje leef je nog? Oh, jazeker! Hij komt tot leven op jouw papiertje bij het zien van deze video. En welke kleuren gebruiken we daarvoor? Nou allemaal gewoon! Hysterische pret gegarandeerd!

Wat heb je nodig?

- Puntenslijper

- Grijs potlood

- Fineliner

- Kleurpotloden

- Tekenpapiertje

Teken jij met ons mee? Vergeet niet: van proberen kun je leren. Veel tekenplezier!

Doei! De Tekenmeisjes.

P.S. Laat je ons het resultaat zien? Dat kan via Facebook (de tekenmeisjes) of tag ons op instagram (@de_tekenmeisjes). Abonneer je gratis op ons YouTube kanaal zodat je nooit een leuke tekenles hoeft te missen!#papegaai #mamagaai #leefjenog #tekenen #hoetekenjeeenpapegaai #hoetekenje #gezellig #youtube #stappenplan #tekening #teken #Tekenen #elearning #diy #kids #kinderen #leren

235 keer bekeken
  • Tiktok
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2017 KIRSTEN VERHEIJ ALL RIGHTS RESERVED