• Kirsten

#11 Dolfijn


Vind jij net als ons tekenen dol fijn, dan hebben wij deze keer een bijpassend dier: de dolfijn. Wist je dat de dolfijn 1 van de slimste dieren op aarde is? Hij kijkt ook eigenlijk altijd vrolijk. Teken jij ook weer gezellig mee? Laat in de reacties hieronder weten wat jij graag zou willen leren tekenen en misschien leren we je het dan in een volgende filmpje.


Wat heb je nodig?

- Puntenslijper

- Grijs potlood

- Fineliner

- Viltstiften of kleurpotloden

- Tekenpapiertje

Vergeet niet: van proberen kun je leren. Veel tekenplezier!

Doei! De Tekenmeisjes.

P.S. Laat je ons het resultaat zien? Dat kan via Facebook (de tekenmeisjes) of tag ons op instagram (@de_tekenmeisjes).#dolfijn #hoetekenjeeendolfijn #eendolfijntekenen #hoetekenje #youtube #diy #stappenplan #kinderen #kids #teken #gezellig #tekenen #elearning #leren #Tekenen #tekening

410 keer bekeken
  • Tiktok
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2017 KIRSTEN VERHEIJ ALL RIGHTS RESERVED