• Kirsten

#14 Tijger

Bijgewerkt: mei 2Voor alle tijgertjes hebben wij een stappenplan en video gemaakt waarin je een tijger kan leren tekenen. Dus pak de wildste potloden er bij en teken met ons mee! Laat in de reacties hieronder weten wat jij graag zou willen leren tekenen en misschien leren we je het dan in een volgende filmpje.

Wat heb je nodig?

- Puntenslijper

- Grijs potlood

- Fineliner

- Viltstiften of kleurpotloden

- Tekenpapiertje

Vergeet niet: van proberen kun je leren. Veel tekenplezier!

Doei! De Tekenmeisjes.

P.S. Laat je ons het resultaat zien? Dat kan via Facebook (de tekenmeisjes) of tag ons op instagram (@de_tekenmeisjes).#tijger #tijgeren #tijgers #hoetekenjeeentijger #tekeneentijger #tijgertekenen #youtube #diy #hoetekenje #tekening #teken #tekenen #leren #elearning #Tekenen #kids #stappenplan #kinderen #gezellig

314 keer bekeken
  • Tiktok
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2017 KIRSTEN VERHEIJ ALL RIGHTS RESERVED