• Kirsten

#17 Neushoorn

Bijgewerkt: mei 2Het neushoorntje dat op 14 februari 2017 is geboren in Diergaarde Blijdorp heeft een naam: Karuna! Altijd al willen weten hoe je een baby neushoorntje kunt tekenen? Pak je potloden er dan maar bij, want De Tekenmeisjes gaan jou leren hoe je Karuna tekent.

Wat heb je nodig?

- Puntenslijper

- Grijs potlood

- Fineliner

- Viltstiften of kleurpotloden

- Tekenpapiertje

Abonneer je op ons YouTube kanaal zodat je nooit een tekenles hoeft te missen en laat in de reacties hieronder weten wat jij graag zou willen leren tekenen. Misschien leren we je het dan in een volgende filmpje.

Vergeet niet: van proberen kun je leren. Veel tekenplezier! Doei! De Tekenmeisjes.

P.S. Laat je ons het resultaat zien? Dat kan via Facebook (de tekenmeisjes) of tag ons op instagram (@de_tekenmeisjes).#Neushoorn #tekeneenneushoorn #tekenen #youtube #diy #hoetekenje #tekening #wens #teken #leren #elearning #Tekenen #kids #stappenplan #kinderen #gezellig

536 keer bekeken
  • Tiktok
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2017 KIRSTEN VERHEIJ ALL RIGHTS RESERVED