• Kirsten

#19 Rapunzel deel 1

Bijgewerkt: mei 2


​Wie heeft het langste haar... Milana, Lily of Kirsten? Nee nee, Rapunzel natuurlijk! In haar toren wacht ze tot haar prins haar komt redden. In deel 1 tekenen we Rapunzel en de prins laat nog even op zich wachten. Teken je mee? Van proberen kun je leren en fouten maken mag.

Wat heb je nodig?

- Puntenslijper

- Grijs potlood

- Fineliner

- Viltstiften of kleurpotloden

- Tekenpapiertje

Abonneer je op ons YouTube kanaal zodat je nooit een tekenles hoeft te missen en laat in de reacties hieronder weten wat jij graag zou willen leren tekenen. Misschien leren we je het dan in een volgende filmpje. Vergeet niet: van proberen kun je leren.

Veel tekenplezier!

Doei! De Tekenmeisjes.

P.S. Laat je ons het resultaat zien? Dat kan via Facebook (de tekenmeisjes) of tag ons op instagram (@de_tekenmeisjes).#hoetekenjerapunzel #rapunzel #youtube #diy #tekening #hoetekenje #teken #tekenen #leren #elearning #kids #kinderen #stappenplan #gezellig

3,016 keer bekeken
  • Tiktok
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2017 KIRSTEN VERHEIJ ALL RIGHTS RESERVED