• Kirsten

#21 Verjaardagsfeestje

Bijgewerkt: mei 2Het is feest tralala! Wij vierden de verjaardag van Tekenmeisje Lola. Zij heeft heel veel prachtige tekeningen ingestuurd en won daarom een middagje tekenen met De Tekenmeisjes. En dat was me een feestje! Teken je mee?

Wat heb je nodig? - Puntenslijper - Grijs potlood - Eventueel een fineliner - Viltstiften of kleurpotloden - Tekenpapiertje

Als je abonneert op het Youtube kanaal van De Tekenmeisjes​ hoef je nooit een tekenles te missen. Veel tekenplezier bij de nieuwe video! Vergeet niet: van proberen kun je leren.

Doei! De Tekenmeisjes.

P.S. Laat je ons het resultaat zien? Dat kan via Facebook (de tekenmeisjes) of tag ons op instagram (@de_tekenmeisjes).#verjaardag #feestje #verjaardagsfeestje #hoetekenjeeenfeestje #ballonnen #vlaggen #kado #taart #jarigejob #jarig #kinderen #lerentekenen #zelftekenen #youtube #elearning

4,801 keer bekeken
  • Tiktok
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2017 KIRSTEN VERHEIJ ALL RIGHTS RESERVED