• Kirsten

#22 Muesli beer

Bijgewerkt: mei 2Liz nam een kijkje achter de schermen bij De Tekenmeisjes en schoof zelf ook aan achter de tekentafel. Haar knuffel Polly is een echte muesli beer. Wij wisten niet dat muesli beren bestonden, de hoogste tijd dus om er één te leren tekenen! Teken je mee?

Wat heb je nodig? - Puntenslijper - Grijs potlood - Eventueel een fineliner - Viltstiften of kleurpotloden - Tekenpapiertje

Als je abonneert op het Youtube kanaal van De Tekenmeisjes​ hoef je nooit een tekenles te missen. Veel tekenplezier bij de nieuwe video! Vergeet niet: van proberen kun je leren.

Doei! De Tekenmeisjes.

P.S. Laat je ons het resultaat zien? Dat kan via Facebook (de tekenmeisjes) of tag ons op instagram (@de_tekenmeisjes).#mueslibeer #beer #hoetekenjeeenbeer #zelftekenen #lerentekenen #ikwileenbeertekenen #honing #bij #kids #kinderen #elearning #youtube

0 keer bekeken
  • Tiktok
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2017 KIRSTEN VERHEIJ ALL RIGHTS RESERVED